ΜΠΟΥΡΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Η παιδίατρος Μπουρλή Ευαγγελία Dr διατηρεί το ιατρείο της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η γιατρός αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Παιδιατρικής, μετά από εκπαίδευση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Βέροιας και στην Α' Παιδιατρική Κλινική του ΓΠΝ Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης.

Παρακολούθησε το Παιδοπνευμονολογικό Ιατρείο της Α' Παιδιατρικής Κλινικής, συμμετέχοντας σε ερευνητικά πρωτόκολλα και μελέτες, ενώ εργάστηκε ως επιστημονική συνεργάτιδα στην Α' Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ, εκπονώντας τη διδακτορική διατριβή της με θέμα: Έλεγχος των πνευμονικών λειτουργιών σε θαλασσαιμικούς ασθενείς και Συσχέτιση με την υπερφόρτωση του οργανισμού με σίδηρο.

Έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα Ιατρικής του ΑΠΘ, με βαθμό 'Άριστα', το 2010. Εργασίες της έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια και έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από το 2008, διατηρεί ιδιωτικό παιδιατρικό ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σ' ένα φιλικό περιβάλλον προσφέρει, με υπευθυνότητα και επιστημονική κατάρτιση, τις γνώσεις της στον τομέα της Παιδιατρικής.